Samarbeidsavtale mellom Intersport Narvik og Ballangen ski

Vi kan tilby følgende betingelser til Ballangen ski

På racing langrennsski til barn/jr. og voksen kan vi gi dere ytterligere I0% rabatt på allerede nedsatte pakkepriser. Vi kan videre tilby 15 % på alle ordinærpris varer i vår butikk. Unntatt elektronikk, turmat og sykler og Head racing, det gis heller ikke rabatt på allerede nedsatte varer.

I tillegg kan vi tilby smørekurs og skitesting i samarbeid med våre leverandører, og klubbkveld for klubbens medlemmer, om ønskelig.

Intersport Narvik ønsker at Ballangen ski medlemmer, melder seg inn i Club Intersport. Vi fikser innmelding i Club Intersport når det handles i vår butikk. (Dette for at klubbens medlemmer skal få sin rabatt)

 

 

Tilbud skiutstyr

Under er litt info fra Hansen Ski:

SKITRAB er et italiensk skimerke som er meget spennende. Bare 6-7000 par lages i året og er kanskje verdt å prøve for unge eller eldre utøvere.  Prisene gjelder ved bestilling av 5 par eller flere.  Toppmodellen heter GARA aero og ligger prismessig (veil) omtrent der andre merker har sine. For jr (til 14-15 år ca) heter skia GARA comp. Ellers er andre modeller også i lista.

Nyeste kommentarer

09.03 | 08:28

Vi får høre hva Erna har og si tirsdag 9/3.

07.03 | 12:45

Blir det Håfjellrenn i år?

06.11 | 10:19

mobile

30.10 | 08:36

Personal Loan Account

Del denne siden